Av. Arb. NAZAN BAŞOL CAN

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2002 yılında mezun olmuştur. Avukatlık stajını Kocaeli Barosunda tamamladıktan sonra 2004 yılında Ankara Barosuna bağlı olarak uzun yıllar mesleki çalışmalarını Ankara’da sürdürmüş, 2016 yılından bu yana da Kocaeli Barosuna bağlı olarak Gebze’de,  Ankara Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu’nda Kurucu Avukat ve Arabulucu olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Av. Arb. Nazan Başol Can, danışmanlık ve avukatlık hizmetleri ile birlikte 2013 yılından beri Adalet Bakanlığı Arabulucu Siciline kayıtlı resmi Arabulucudur.  Aynı zamanda AOM Arabuluculuk ve Alternatif Çözüm Merkezi kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.

Av. Arb. Nazan Başol Can’ın Marka Vekilliği bulunmakla birlikte, Kamu İhale Hukuku İleri Eğitimi, Tazminat Hukuku İleri Eğitimi, Kadın ve Çocuk Hakları Sertifika Eğitimi, Şirketler Hukuku İleri Eğitimi,  Sağlık Hukuku ve Tazminatları Sertifika Eğitimi, CMK Sertifika Eğitimi, Tahkim Sertifika Eğitimi, Tahkimde Etkili Taraf Vekilliği Sertifika Eğitimi, Uzlaştırma Sertifika Eğitimi, Uzman Arabuluculuk Eğitimleri, Müzakere Teknikleri Eğitimi, Sunum Teknikleri Eğitimi gibi çeşitli Hukuki Eğitim ve seminerlere katılmıştır.

Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev almakta, halen Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu Başkanlığını yürütmektedir. Bu görevi ile toplumda hukuka erişimde farkındalık oluşturmayı,  adalet ve eğitime ulaşımı kolaylaştırmayı, sivil toplum örgütlenmesinin yayılmasını hedeflemektedir.

Yol Tarifi